2016 SN

Et felles mål skaper grunnlag for suksess! Sparebanken Narvik ønsker å bidra til å bygge en sterk Narvikregion hvor det er attraktivt å bo og jobbe. Gjennom tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere skal Sparebanken Narvik fortsatt bidra til å skape vekst og utvikling i regionen.

I over hundre år har Sparebanken Narvik vært til stede i og for Narvikregionen og tilegnet seg en unik kjennskap til lokalsamfunn. Det har de tenkt til å fortsette med.

2016 Scandic

Bo på prisbelønte hotell, i et av Nord-Norges høyeste bygninger. Nyt panoramautsikten over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt fra vår skybar i 16. etasje. Få med deg naturopplevelser, nordlysjakt og midnattssol, eller prøv skikjøring, dykking og golf

Narvikgården

Narvikgården er Narvik kommune sitt eiendomsselskap og bidrar til å gjøre Narvik til en triveligere by med godt omdømme.
Idrett, kultur og gode fritidstilbud må eksistere for at folk skal trives.

2016 Nordkraft

Nordkraft er et energikonsern med fokus på utvikling, utbygging, produksjon og distribusjon av helt naturlig fornybar energi. I tillegg har konsernet eierandeler i kraftomsetning og andre energirelaterte virksomheter. Nordkraft har tradisjonelt tatt et bredt samfunnsansvar og har tidligere bidratt til næringsutvikling i regionen, og samarbeid med skoleverket og UiT campus Narvik. Les mer om Nordkraft og samfunnsrollen HER

2016 LKAB

Click here to add your own text

Click here to add your own text